kittenbeleid

Dit zijn onze regels en werkwijze bij het verkopen van kittens:

* Internet is voor ons een sociaal media voor informatie of eventuele nestjes aan te kondigen, wij verkopen geen kittens via internet. We geven graag informatie over het nestje via internet maar weerhouden ons van reservaties via internet.

* Aanvraag voor de de wachtlijst is mogelijk. Graag ontvang ik zoveel mogelijk informatie van Uw thuis situatie. Het spreekt voor zich dat je als toekomstige poezenouder(s) je jezelf op de wachtlijst zet wanneer U zeker bent van Uw keuze van ras en cattery. Jaarlijks krijg ik aanvragen voor de wachtlijst die op niets uitdraaien. Geen reactie op mijn mails, zelfs niet na een mail dat "hun" kitten geboren is. Dat dit niet op prijs word gesteld spreekt voor zich. Kittens worden vast gereserveerd na een vrijblijvend kennismakingsbezoek en dit wanneer de kittens 8 weken oud zijn. Met onderling akkoord reserveren wij pas een kitten.

*We zouden het op prijs stellen dat u een bezoek brengt aan onze cattery vanaf het moment  dat onze kittens een 8 tal weken oud zijn. Zodoende leert u ons en de grijze viervoetertjes kennen.

*First come first serve...de persoon die als eerste op de wachtlijst staat heeft eerste keuze uit het nest. De tweede op de wachtlijst, 2de keuze enz.

*  Onze Rusjes mogen na 13 weken het nest verlaten.
*  Onze Rusjes worden ontwormd en ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte.
*  Onze Rusjes worden gechipt.
*  Onze Rusjes zijn vrij van vlooien en/of parasieten.
*  Onze Rusjes worden in gezamenlijk overleg gesteriliseerd of gecastreerd.                         

*  Onze Rusjes hebben een Neocat stamboom en krijgen een paspoort mee.